Učestala pitanja

Ovdje možete pronaći odgovor na neka od vaših mogućih pitanja koje se tiču prostora koje programski koristi Savez udruga Molekula (SUM). Ako ne nalazite odgovor na vaše pitanje, javite se na info@molekula.org

U svakoj najavi programa na našim web stranici je navedeno gdje se mogu kupiti ulaznice i koja je njihova cijena.

Pošalji e-mail u kojem ćeš navesti:

Naziv udruge / neformalne inicijative / organizacije / pojedinca
Prostor za kojeg se korisnik prijavljuje
Naziv programa
Period korištenja prostornog resursa (datum i vrijeme ulaska u prostor, datum i vrijeme javnog događaja)
Broj sudionika programa i/ili očekivano broj posjetitelja
Tip programa (program otvoren za javnost / program namjenjen zatvorenoj grupi korisnika / radno-produkcijski program / sastanci)
Kratki opis programa
potrebna oprema (o popisu opreme u pojedinim prostorima informirajte se na linku)
e-mail i broj mobitela osobe za kontakt

Svaki prostor ima svoju e-mail adresu. Tako da upite za Palach slati na palach@molekula.org, za Filodrammaticu na filodrammatica@molekula.org. U slučaju da smo zainteresirani za suradnju javit ćemo se. Napominjemo da za glazbene progrmae primamo jako puno e-mailova s različitim upitima, tako da nismo u mogućnosti obećati da ćemo na sve odgovoriti.

Pošalji upit na e-mail info@molekula.org najkasnije tri dana prije događaja i dobit ćeš odgovor da li je tvoj zahtjev odobren. Prednost pri odobravanju imaju oni koji su se na vrijeme javili i koji prilože dokaz o najavi događaja

Možeš poslati i e-mail sa svojim podacim i opisom gubitka na info@molekula.org. Javiti će se s povratnom informacijom u što kraćem roku.

Vijesti o početku pretprodaje objavljujemo redovito na našoj web stranici.

Ulaznice je moguće rezervirati sukladno programima koji se događaju u prostorima. Ipak, naglasiti ćemo da je za rezervacije bilo kakve karte nužno vidjeti o kojem se programu radi te upit poslati organizatorima. U slučaju da imate poteškoća s ovim načinom rada, pošaljite mail na info@molekula.org te ćemo vas usmjeriti k organizatorima.

Prijava na newsletter moguča je putem naše web stranice (www.molekula.org). Na dnu stranice je forma za prijavu. Za odajvu: na dnu svakog newslettera stoji “Odjavi me sa liste primatelja” ili nam pošaljite e-mail sa naslovom “Odjava sa newslettera” na adresu info@molekula.org

Za svaku kupljenu kartu za bilo koji program je moguće dobiti povrat novca sukladno uputama organizatora programa.

Konzumacija bilo kakvih narkotika u prostorima nije dozvoljena. U slučaju da netko to prekrši redar ima pravo tu večer udaljiti osobu iz prostora. Konzumacija duhanskih proizvoda, u OKC Palach prema aktualnom zakonu dozvoljeno. Pušenje na terasi ispred kluba je dozvoljeno. U Filodrammatici pušenje nije dozvoljeno.

Fotografije pošalji na info@molekula.org fotografije. Ako nam se fotografije svide, poslati ćemo povratni mail ako ih odlučimo objaviti na nekom od profila!

Vaši komentari na program, želje i prijedlozi su nam važni. Svoje sugestije šaljite na info@molekula.org

Skip to content