Uvjeti korištenja weba

Svako korištenje internetske stranice www.molekula.org podložno je niže navedenim uvjetima te njenim korištenjem ili preuzimanjem datoteka objavljenih na njoj, suglasni ste sa svim uvjetima koji se navode u nastavku. U slučaju neslaganja s uvjetima, ne koristite internetske stranice, odnosno ne preuzimajte datoteke s njih. Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava.

Stoga je zabranjeno javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez prethodnog te izričitog pismenog dopuštenja  Saveza udruga Molekula i drugih vlasnika autorskih prava. Ako je takvo dopuštenje izdano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak. Sadržaj koji koristite namijenjen je isključivo osobnoj uporabi. Logotipi i zaštitni znakovi predstavljeni na ovim stranicama vlasništvo su  Saveza udruga Molekula te se ne smiju koristiti na drugim internetskim stranicama bez prethodnoga pismenog odobrenja od Saveza udruga Molekula . Zaštitni znak Saveza udruga Molekula ili bilo koji drugi zaštitni znak koji ga sadrži ne smije se postaviti na drugu internetsku stranicu bez prethodnoga pismenog odobrenja  Saveza udruga Molekula.

Sve fotografije, slike, video, biografski podaci osoba i ostali materijali koji se pojavljuju na ovim Internet stranicama isključivo su vlasništvo  Saveza udruga Molekula . Autorsko pravo na sve materijale koji se nalaze na Internet stranicama pripada Savezu udruga Molekula . Sva prava su pridržana. Dopuštenje se daje subjektima radi korištenja tih materijala isključivo u promidžbene, uredničke i informativne svrhe objavljivanja u novinama, časopisima i elektronskim medijima. Drugačija upotreba materijala s Internet stranica  Saveza udruga Molekula svima nije dopuštena. Također, nije dopuštena upotreba bilo kojeg materijala s ovih Internet stranica u svezi s prodajom ili nuđenjem na prodaju proizvoda ili usluga bilo koje vrste. Korištenjem materijala s Internet stranica, medijski korisnici obvezuju se u potpunosti pridržavati ovdje utvrđenih ograničenja, uvjeta i zahtjeva.

Saveza udruga Molekula  će uložiti sav mogući napor kako bi se na internetskoj stranici objavljivali točni i aktualni podaci.  Saveza udruga Molekula ni u kakvim okolnostima ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak nastao korištenjem informacija objavljenih na ovim internetskim stranicama. Informacije na ovim stranicama mogu sadržavati tehničke netočnosti i tipografske pogreške. Mogu se promijeniti ili objaviti bez prethodne najave.  Saveza udruga Molekula ne jamči da će ova web lokacija uvijek biti dostupna i raspoloživa, te da neće sadržavati pogreške ili viruse. Svaki korisnik izričito prihvaća korištenje ove web lokacije na svoju vlastitu odgovornost.

Kada nam šaljete elektronsku poštu ( e-mail ) s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bilo putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom, ili putem obrasca koji nam dostavljate elektronskom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva. Možda ćemo vaš e-mail poslati drugim kolegama koji mogu bolje odgovoriti na vaša pitanja.  Saveza udruga Molekula je svjestan važnosti privatnosti i povjerljivosti. Sukladno tome, pobrinut ćemo se za sigurnost i integritet svih detalja osobne prirode, potpuno poštujući odgovarajuće zakone.

Saveza udruga Molekula pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove web lokacije te uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi.

Skip to content